Business Internaţional

iPhone 5, iPad3 sau consolă de jocuri? Vă puteţi îmbogăţi daca ghiciţi ce anunţă Apple săptămâna viitoare

iPhone 5, iPad3 sau consolă de jocuri? Vă puteţi îmbogăţi daca ghiciţi ce anunţă Apple săptămâna viitoare

Autor: Vlad Popescu - Mediafax

13.01.2012, 12:00 2034

Un site irlandez de pariuri oferă posibilitatea de a paria pe produsul care ar putea fi anunţat de Apple la conferinţa de presă convocată pentru joi, 19 ianuarie, la cote de 20:1 pentru iPhone 5, 40:1 pentru o consolă de jocuri Apple, 9:1 pentru iPad 3 sau 8:1 pentru un televizor Apple.

Bursa speculaţiilor despre iPad 3

Cota oferită de paddypower.com pentru cei care vor să parieze că Apple va anunţa o variantă low-cost a iPad este de 6:1, iar varianta puţin probabilă a unui "profesor robot" are o cotă de 40:1.

Revenirea gamei de comptuere iMac la variante desktop are o cotă de 14:1.

Oferta este valabilă începând de duminică, 15 ianuarie, evenimentul vizat fiind conferinţa de presă convocată de Apple la New York pentru săptămâna viitoare.

Tema conferinţei de presă de la Muzeul Guggenheim va fi "un anunţ pe tema educaţiei", potrivit Apple, iar surse apropiate situaţiei au declarat pentu TechCrunch că evenimentul nu va avea nicio legătură cu produse hardware, ci cu publishing şi cărţi prin platforma iBooks a companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO