Business Internaţional

​Magazinul multibrand Tezyo ajunge în mall-ul Centrum Chodov din Praga

​Magazinul multibrand Tezyo ajunge în mall-ul Centrum...

Autor: Simona Tatu

11.10.2017, 18:40 130

Otter Distribution a deschis astăzi primul magazin TEZYO din Praga, acesta fiind al doilea din Rebublica Cehă. După prima lansare externă în oraşul Brno, din Cheia, şi cea din iunie din Viena, în mall-ul Donauzentrum, planurile de extindere ale brandului nu se opresc aici.

”Planurile de extindere regională au la bază dorinţa de a face din brandul TEZYO unul internaţional având în vedere potenţialul oferit de pieţele externe. Ne-am setat ca TEZYO să fie un jucător important pe pieţele regionale şi ne propunem ca în termen de 5 ani să ajungem în top 5 jucători pe zona retailului de încălţăminte atât în Cehia cât şi în Austria”  spune Fillip Schwartz, acţionar şi administrator al companiei Otter Distribution. 

Compania va continua proiectul de extindere regională în luna martie s anului viitor, când va deschide al doilea magazin din Austria.

"Vom continua proiectul de extindere regională având în vedere feedback-ul foarte bun primit din piaţă şi la începutul anului viitor, în luna Martie vom deschide al doilea magazin din Austria, la Viena, în unul din cele mai mari centre comerciale”, a mai completat Fillip Schwartz. 

În magazinul multibrand TEZYO, deschis azi la Praga, se regăsesc branduri precum Geox, Clarks, Epica, Otter, Le Colonel, Image, Le Coq Sportif, Bugatti si multe altele.

Magazinul din Praga este primul din reţeaua TEZYO dotat cu un videowall.

În România TEZYO este prezent în marile centrele comerciale, cu 18 magazine multibrand.

În România grupul are peste 60 de magazine sub mai multe formate şi branduri, conform celor mai recente date ZF, cu afaceri totale de 146 mil. lei în 2016. După cifra de afaceri, grupul Otter este al treilea cel mai important jucător de pe piaţa încălţămintei, după nemţii de la Deichmann şi polonezii de la CCC, conform datelor existente.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO