Business Internaţional

Personaje emblematice de la Hollywood prind viaţă din nisip pe o plajă din Marea Britanie

Personaje emblematice de la Hollywood prind viaţă din...

Autor: Cătălina Butan

30.03.2013, 20:28 299

Vremea nu este atât de potrivită pentru o plimbare pe plajă, însă acest lucru nu a împiedicat vedetele de la Hollywood din toate timpurile "să invadeze" ţărmurile staţiunii britanice Weston super-Mare, scrie Daily Mail.

Legende precum King Kong, Alfred Hitckcock, Batman, Scarface sau Jack Sparrow din Piraţii din Caraibe "s-au întâlnit" la festivalul anual de sculptură din nisip desfăşurat pe plaja din staţiunea Weston super-Mare din comitatul englez Somerset.

Tema festivalului din acest an este Hollywood, sculptorii întrecându-se în reprezentaţii cât mai reale ale personajelor iconice Harry Potter, Gollum, din stăpânul inelelor dar şi personaje din Toy Story sau Ice Age.

Temele festivalului au fost dintre cele mai diverse de la debutul din 2006, printre acestea numărându-se "Poveşti cu zâne", " Lumea de sub ocean" şi "Marea Britanie.

20 dintre cei mai pricepuţi sculptori din întreaga lume realizează modele folosind 4.000 de tone de nisip.

Festivalul va începe de sărbătorile de Paşti, în Vinerea Mare şi va fi deschis pentru public până la sfârşitul lunii septembrie.

Vedeţi aici cum arată legendele de la Hollywood sculptate în nisip.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO