Business Internaţional

Preşedintele Volodimir Zelenski: Ucraina nu poate învinge Rusia pe cont propriu. Închideţi cerul. Închideţi cerul şi opriţi bombardamentele

Preşedintele Volodimir Zelenski: Ucraina nu poate...

Autor: Laura Buciu

09.03.2022, 22:29 1822

Ucraina nu poate învinge Rusia pe cont propriu, a spus, miercuri, într-un interviu acordat Sky News, preşedintele ucrainean Volodimir Zelensky.

Preşedintele Ucrainei a declarat, într-un interviu acordat Sky News, că ţara sa nu poate opri singură războiul cu Rusiei şi a spus că naţiunile trebuie să acţioneze acum înainte de a fi „prea târziu”.

Volodimir Zelensky a vorbit cu reporterul Sky News din interiorul biroului său, din capitala Ucrainei.

Zelensky a reiterat apelul său pentru ca Occidentul, de a impune o zonă de interdicţie aeriană şi a acuzat că ţările sunt indecise în problema „închiderii” traficului aerian.

„Dacă sunteţi uniţi împotriva naziştilor şi a acestei terori, trebuie să închideţi (traficul aerian - n.r.). Nu aşteptaţi să vă întreb de mai multe ori, de un milion de ori. Închideţi cerul. Închideţi cerul şi opriţi bombardamentele", a spus preşedintele Ucrainei, făcând apel la liderii lumii să acţioneze mai repede.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels