Business Internaţional

Sânge, bătăi şi groază sau cum arată Atena inundată de gaze lacrimogene - GALERIE FOTO şi VIDEO

Sânge, bătăi şi groază sau cum arată Atena inundată de gazelor lacrimogene - GALERIE FOTO şi VIDEO

Autor: Traian Terzianm,

30.06.2011, 20:30 4536

Lupte de stradă, violenţă, şcoli închise, tineri pe străzi şiatacuri armate sunt doar căteva dintre imaginile Greciei dinultimele zile, scrie site-ul BusinessInsider.com.

Violenţele au continuat în ultimele zile în capitala Greciei,Atena, dar şi în oraşele din jur. Cei doi ofiţeri de poliţie careau fost implicaţi în moartea lui Alexis Grigoropooulos duminicănoaptea , lucru care a dus la răspândirea reacţiilor violente întoată ţara, au fost arestaţi.

Blogul LOL Greece a avut un post fantastic astăzi desprecolapsul democraţiei din Grecia şi însemnătatea planului desalvare, în momentul în care libertatea este pierdută şi poliţiaare frâu liber să lovească şi să oprească protestatarii.

Miercuri, guvernul a obţinut aprobarea parlamentului pentruimplementarea măsurilor de austeritate. Programul va fi aplicat pecinci ani şi prevede reduceri de cheltuieli de peste 28 miliardeeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO