Business Internaţional

Siemens va avea 18 noi directori

10.12.2007, 16:25 11

Siemens, cea mai mare companie europeana din domeniul ingineriei, a numit directorii financiari ai celor trei divizii operationale pe care le va constitui si directorii executivi ai celor 15 subunitati ale diviziilor, scrie Bloomberg.
Toate pozitiile au fost ocupate de candidati interni, au declarat oficialii Siemens.
Hannes Apitzsch, in varsta de 50 de ani, va deveni directorul financiar al diviziei industriale, Ralf Guntermann, in varsta de 50 de ani, se va ocupa de finantele diviziei de energie, iar Klaus Stegemann, in varsta de 51 de ani, va deveni directorul financiar al diviziei medicale. Pozitiile vor fi ocupate odata cu intrarea in vigoare a noii structuri a companiei, pe 1 ianuarie 2008.
CEO-ul Siemens Peter Loescher, care a preluat aceasta pozitie in luna iulie, restructureaza operatiunile companiei pentru a accelera procesul de luare de decizii si pentru a relansa compania dupa scandalul de coruptie in care aceasta a fost implicata din luna noiembrie a anului trecut. Pe 28 noiembrie, Siemens i-a desemnat pe liderii celor trei noi divizii ce vor reuni cele noua activitati actuale ale companiei.
In domeniul industrial, Anton Huber, in varsta de 56 de ani, va conduce divizia de automatizari, Klaus Helmrich, in varsta de 49 de ani, va fi responsabil de divizia de sisteme de comanda, Johannes Milde, de 55 de ani, se va ocupa de tehnologiile de constructie, iar Martin Goetzeler, in varsta de 45 de ani, va conduce divizia de corpuri de iluminat. Joergen Ole Haslestad, in varsta de 56 de ani, va conduce divizia de solutii industriale, iar Hans-Joerg Grundmann, in varsta de 52 de ani, va fi directorul diviziei de solutii de mobilitate.
In domeniul energiei, Udo Niehage va conduce divizia de transport de energie, iar Ralf Christian va fi directorul diviziei de distributie de energie.
In cadrul diviziei medicale, Jim Reid-Andersen se va ocupa de divizia de diagnostic, iar Bernd Montag va conduce divizia de sisteme de imagistica medicala.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO