Business Internaţional

Ştiri pe scurt business internaţional

Autor: Paul Comşa, Marius Oncu, Vlad Popescu

14.09.2011, 00:02 41

Accor va redenumi hotelurile sale destinate clienţilor cu un buget scăzut. Astfel, cele trei mărci ale companiei: Ibis, Etap Hotels şi All Seasons vor fi grupate sub umbrela mărcii Ibis, ultimele două primind numele Ibis Budget, respectiv Ibis Styles. Măsura va necesita o investiţie de 150 mil. euro şi va viza peste 1.500 de hoteluri.

Numărul locurilor de muncă anunţate de băncile din SUA şi Europa pentru desfiinţare de la începutul anului a ajuns la aproape 100.000, după ce Bank of America, cea mai mare instituţie de credit din SUA, a anunţat că va reduce 30.000 de posturi.

Acţionarii UniCredit, cea mai mare bancă italiană după active, sunt pregătiţi să susţină o majorare de capital prin emisiune de drepturi de preempţiune, a declarat pentru Financial Times directorul general al grupului, Federico Ghizzoni. El a arătat că banca îşi poate majora rezervele de capital "printr-o emisiune de drepturi, o reducere a activelor ponderate la risc şi vânzări de active".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO