Business Internaţional

Te-ai săturat să stai mai mult în hotel pe timpul vacanţei din cauza ploii? Destinaţia superbă din Italia care îţi dă banii înapoi

Te-ai săturat să stai mai mult în hotel pe timpul...

Autor: Gândul

18.05.2019, 13:15 193

Autorităţile italiene din insula Elba au pornit o campanie inedită care promite returnarea banilor în cazul în care turiştii prind zile ploioase, după ce au observat că numărul vizitatorilor scade din cauza vremii imprevizibile.

Insula Elba este unul din cele mai frumoase locuri în care îţi poţi petrece vacanţa. Clădirile cu o arhitectură impresionantă şi mâncare delicioasă sunt doar două din lucrurile care îi conving pe turişti, scrie Lonely Planet.

Totuşi, insula italiană din largul coastelor Toscanei, provoacă nemulţumire în rândul turiştilor din cauza vremii capricioase. Pentru a creşte numărul vizitatorilor, autorităţile au lansat programul „Elba Fără Ploaie“, asigurând turişti că vor primi banii înapoi dacă plouă mai mult de două ore în intervalul orar 10:00–20:00.

Citiţi continuarea pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO