Business Internaţional

Top momente în fashion ale anului 2011

Top momente în fashion ale anului 2011

Foto: AFP

Autor: Andreea Mindrila

24.12.2011, 10:44 167


Retrospectiva nunţilor, a stilului retro chic şi a evenimentelor fashion

Nunţile regale, cinele oficiale, gafele la nivel înalt şi paradele de modă au făcut ca 2011 să fie unul dintre cei mai dramatici şi mai agitaţi ani pentru stil din istoria recentă, scrie site-ul online.wsj.com.

Cel mai fashion eveniment al anului - nunta regală britanică
Cu rochia ei modestă creată de Sarah Burton de la Casa de modă Alexander McQueen, Kate Middleton a influenţat mirese din întreaga lume, care au copiat modelul rochiei în doar câteva ore. Şi sora ei, Pippa a fost lăudată pentru vestimentaţie, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre unii dintre invitaţi. Prinţesa Beatrice a fost aspru criticată pentru pălăria Philip Treacy pe care o purta.

Cele mai influente tunsori - Emma Watson şi Justin Bieber
Hairstiliştii din întreaga lume au primit foarte multe solitări din partea clienţilor care îşi doreau să fie tunşi precum cele două vedete. Entuziasmul s-a transmis şi în mediul virtual, unde cele mai multe căutări pe Google pentru tunsori sunt despre Emma Watson şi Justin Bieber.

Cea mai lungă coadă pentru a vedea o colecţie de modă- Alexander McQuuen la Metropolitan Museum of Art
Nu a existat un bilet de muzeu mai dorit în 2011 decât cel de la muzeul Metropolitan Museum of Art (Met) din New York. În total, peste 660.000 de persoane s-au aşezat la coadă pentru a vedea colecţia prezentată timp de trei luni, devenind astfel una dintre primele zece cele mai vizitate expoziţii din istoria muzeului. Kate Middleton şi Michelle Obama s-au aflat printre vizitatori.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO