Business Internaţional

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi

Top trei subiecte din Wall Street Journal de astăzi
29.09.2014, 10:16 281
Marvel Entertainment intentează un proces împotriva unui artist
 
Editorul de benzi desenate Marvel Entertainment a intentat un proces împotriva familiei şi artistului care a ajutat la crearea unor supereroi precum SpiderMan, Iron Man şi Incredibilul Hulk.
 
Microsoft se pregăteşte să deschidă primul magazin pe Fifth Avenue
 
Microsoft se pregăteşte să deschidă primul magazin pe Fifth Avenue, New York. Compania a confirmat deschiderea magazinului, ca parte a strategiei de a-şi continua expansiunea pe zona de retail şi de a controla mai bine experienţa de cumpărare a clienţilor săi. Construcţia magazinului a durat cinci ani, potrivit reprezentanţilor Microsoft.
 
Marile instituţii bancare din Londra generează venituri de peste un miliard de dolari, prin folosirea unei strategii complicate
 
Marile instituţii bancare generează anual venituri de peste un miliard de dolari, prin intermediul unei strategii complicate care ajută fondurile de hedging şi alţi clienţi să îşi reducă taxele. Strategia este folosită în special în Londra.
 
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO