Business Internaţional

Topul celor mai bune oraşe din Europa în care să locuieşti

Topul celor mai bune oraşe din Europa în care să...

Autor: Ştefan Stan

16.09.2013, 19:55 2529

Când vine vorba de standarde ridicate de trai, Europa este în topul listei, oraşele din ţările europene fiind ideale pentru pentru persoanele care doresc să schimbe peisajul cu unul în care curăţenia şi nivelul de trai sunt primordiale, scrie theeurolfiestyle.com.

1.Cel mai bun loc de a locui în Europa este Zürich, Elveţia. Având în vedere cât de importante sunt conturile bancare elveţiene şi banii care circulă prin ţară, Elveţia este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a locui. Cu o populaţie de numai 367.000 de oameni şi cu peste 2.000 de baruri şi restaurante presărate prin oraş, în Zurich standardele ridicate de trai întâlnesc un stil de viaţă perfect. 

2. Un alt loc ideal pentru a locui, prin prisma frumuseţii, istoriei şi a stilului este capitala Austriei, Viena. Infrastructura şi educaţia sunt unele dintre cele mai bune din lume, iar centrul istoric este printre cele mai frumoase din Europa din punct de vedere architectural. 

3.Elveţia are în top încă un oraş care este văzut ca un loc ideal pentru a locui: Geneva. Peste 50% din rezidenţii din Geneva au paşaport străin, fiind membrii ONU sau Crucea Roşie. Geneva are un system bancar excelent, şcoli şi spitale private de top.

4. În top se află şi un oraş german, Düsseldorf, cu o infrastructură excelentă şi conexiuni de transport internaţional foarte diversificate. Düsseldorf este un oraş superb de lângă Rin, considerat şi unul dintre cele mai importante centre ale modei din lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO