• Leu / EUR4.8922
  • Leu / GBP5.5612
  • Leu / USD4.4928
Business Internaţional

Un producător de reclame din Arad propune premierului ascunderea unor Pokémoni Dracula în România

Un producător de reclame din Arad propune premierului ascunderea unor Pokémoni Dracula în România

Autor: Mediafax

21.07.2016, 19:53 716

Producătorul de reclame arădean Călin Coman anunţă pe contul său de Facebook că lucrează la un concept de Pokémon Dracula, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"O idee de PR pentru România şi nu doar PR... având şi potenţial economic. Domnule Dacian Cioloş dacă sunteţi pe recepţie, puteţi să o consideraţi. E o chestiune care poate deveni serioasă, nu glumesc. Dezvoltăm un concept de Pokémon Dracula.... am ataşat un exemplu făcut de mine ( doar în scop de prezentare)...vorbiţi cu producătorii jocului, companiile Nintendo/Niantic, alocaţi un buget de la stat... şi ascundem aceşti Pokémoni în toate locurile frumoase şi pitoreşti din România, de la Castelul Bran până în pădurile frumoase din România. Şi facem asta public în media internaţională (...) Dar mişcaţi-vă repede, fenomenul ia amploare acum", scrie Călin Coman.

Arădeanul spune că a contactat deja producătorii cunoscutului joc Pokemon Go.

Majoritatea celor care comentează postarea creatorului de reclame consideră ideea acestuia ca având potenţial.

"Deşi deja detest jocul (prin simplul fapt că e peste tot, oriunde te uiţi, orice asculţi), ideea ta e genială", scrie unul din prietenii virtuali ai lui Călin Coman.

"Acum că ştie toată lumea că avem una din cele mai rapide conexiuni la Internet, de ce să nu ne folosim resursele şi să profităm de isterie? - locul potrivit, momentul potrivit :)
Back to the roots, avem combinaţii de gene foarte reuşite toţi, autentice à la Maramureş, avem de ce să fim mândri", scrie o utilizatoare.

O altă utilizatoarea atrage atenţia lui Călin Coman că "ultima oară când au vrut să facă Dracula Park în genul de la Disneyland, dar mai mic şi realizat de români, proiectul a fost omorât de BOR...pentru că <demoni..satana....>...după reacţiile metaforei celor de la Taxi...nu cred că acum va fi diferit".

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8922
Diferență: 0,131
Ieri: 4.8858
Azi: 4.4928
Diferență: 0,279
Ieri: 4.4803
Azi: 5.5612
Diferență: 0,1657
Ieri: 5.5520
Azi: 4.8793
Diferență: 0,0123
Ieri: 4.8787