Business Internaţional

Vin Diesel anunţă că Furios şi Iute 7 va fi lansat pe 10 aprilie 2015

Vin Diesel anunţă că Furios şi Iute 7 va fi lansat pe...

Autor: Ştefan Stan

23.12.2013, 10:56 2097

Vin Diesel, starul american de la Hollywood cunoscut cel mai bine pentru franciza Fast and Furious, a anunţat pe pagina sa de Facebook că filmul Furios şi Iute 7 va fi lansat, premiera fiind programată pentru 10 aprilie 2015.

De la tragedia morţii lui Paul Walker într-un accident de maşină s-a discutat mult în mass-media despre ce se va întâmpla cu filmul filmul Furios şi Iute 7, aflat încă în producţie. Universal, compania care produce filmul, anunţase că doreşte să termine filmările, dar nu găsiseră încă o soluţie în absenţa lui Paul Walker.

Mesajul lui Vin Diesel de pe pagina de Facebook a cuprins o imagine cu el şi Paul Walker, împreună cu mesajul: “Ultima scenă filmată împreună. Era un sentiment unic de desăvârşire, de mândrie pe care o împărţeam, într-un film pe care îl finalizam…magia era captată….şi acum, pe cât de departe am ajuns, Fast and Furious 7 va fi lansat…pe 10 aprilie 2015. Ar fi vrut ca voi să ştiţi primii”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO