CES 2012

Panasonic vine la CES 2012 cu noua sa gamă de produse 3D

Panasonic vine la CES 2012 cu noua sa gamă de produse 3D

Autor: Claudiu Ilioiu

10.01.2012, 11:16 455

Panasonic Corporation North America (NYSE:PC) vine la la ediţia din acest an a Consumer Electronics ShowCES,cel mai important târg internaţional de tehnologie, ce are loc în această perioadă la Las Vegas, cu noua gamă de televizoare VIERA Full HD 3D HDTV şi playere Full HD 3D Blu-ray.

Dintre cele 17 modele din gama 2012 de televizoare cu plasmă, 16 sunt 3D, în timp ce cinci din cele 14 televizoare LED/LCD HDTV lansate la CES 2012 au funcţii 3D. În acelaşi timp, Panasonic a lansat două noi ecrane LED cu diagonală mare - de 47 şi, respectiv, 55 inci. Patru dintre cele şase playere Blu-ray din gama pentru 2012 sunt Full HD 3D.

La standul Panasonic este prezentată şi camera AG-3DA1, prima cameră video din industrie complet integrată 3D, cu înregistrare pe carduri de memorie SD, care a fost folosită în timpul ultimei călătorii a navetei spaţiale NASA şi este utilizată în mod frecvent la evenimente sportive şi alte producţii 3D pentru televiziune. Panasonic a lansat recent şi proiectorul Full HD 3D home theater, PT-AE7000U.

Acesta este primul proiector 3D din lume care utilizează panouri LCD transparente operate la 480Hz şi tehnologia Overdrive Technology care contribuie la reducerea semnificativă a interferenţelor 3D. Recent, Panasonic a inaugurat 3D Innovation Center, la Hollywood, în cadrul PHL, din dorinţa de a se implica şi mai mult în activitatea comunităţilor de divertisment şi emisii TV pentru a îmbunătăţi tehnologiile de producţie 3D şi de a colabora cu partenerii din industrie pentru a dezvolta noi aplicaţii pentru tehnologii 3D.

"Avatar a deschis ochii către experienţa imersivă şi captivantă pe care o oferă o producţie 3D acasă" a menţionat într-un comunicat Eisuke Tsuyzaki, Panasonic Corporation North America Chief Technology Officer.

Ediţia din acest an a celui mai important târg internaţional de tehnologie are loc între 10 şi 13 ianuare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO