CM Brazilia 2014

Antreprenori locali. Transportatorul de mărfuri Binar Speed din Vălenii de Munte: Am estimat afaceri mai mari cu 20% pentru acest an, avem de lucru pe şantiere. Compania este specializată în transportul de materiale de construcţii cu autobasculante şi materii prime pentru combinate

Antreprenori locali. Transportatorul de mărfuri Binar...

Autor: Mirabela Tiron

20.10.2022, 16:45 190

Binar Speed Exclusive, o firmă din Vălenii din Munte (jude­ţul Prahova), care face transport de mărfuri cu autobasculante şi camioane cu prelată, cu afaceri de 143 milioane de lei (30 mil. euro) anul trecut, estimează o creştere cu 20% a businessului până la final de an. 

„Avem 200 de maşini, am reînnoit flota auto. Sunt proiecte mari, precum A0, noua centură a Bucureştiului, dar şi alte şantiere. Am avut de lucru pe piaţa locală, estimăm că până la final de an vom finaliza cu o cifră de afaceri mai mare cu 20%. Anul trecut am avut stagnare“, a spus pentru ZF Radu Florin Cheşculescu, proprietarul companiei. El a pus bazele firmei de transportat marfă în 2009. Compania face transport de mărfuri cu autobasculante şi camioane cu prelate pe rute interne. Transportă materiale de construcţii pentru şantiere dar şi materie primă pentru unele combinate din ţară.

În 2018 compania avea afaceri de 66 milioane de lei şi 171 de angajaţi, urmând ca în anul următor să ajungă la o cifră de afaceri de 107 milioane de lei şi 211 salariaţi, potrivit mfinante.ro. În 2020, compania a ajuns la o cifră de 140 de milioane de lei, în creştere cu 31%, un profit net de 20 de milioane şi 253 de angajaţi, arată datele publice. Evoluţia cifrei de afaceri din 2020 o plasa în top zece cele mai dinamice firme de transport, potrivit datelor din anuarul Cele mai dinamice firme din România lansat anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO