Companii

1 mil. dolari pentru inca 13 magazine The Sandwich Factory

20.08.2003, 00:00 57



Reteaua de magazine The Sandwich Factory, specializata in distributia de sandwich-uri Snack Attack, se va extinde, pana la sfarsitul anului viitor, cu 13 unitati in Bucuresti, pentru care va investi aproape un milion de dolari, strategia pe termen lung vizand si dezvoltarea in marile orase din tara.



"Reteaua The Sandwich Factory detine in prezent sase magazine, un al saptelea fiind in curs de amenajare. Valoarea investitiilor realizate pana in prezent se ridica la circa 500.000 de dolari", a declarat Florin Balu, directorul general al companiei.



Pe fondul acestor planuri de expansiune, Snack Attack preconizeaza o dublare a cifrei de afaceri si a profitului atat in 2003, cat si in anii urmatori. In 2002, compania a realizat un profit de 60.000 de dolari.



Sandwich-urile Snack Attack sunt produse in fabrica proprie a firmei, dupa retete create de specialisti instruiti in Marea Britanie. De asemenea, compania are propria retea de distributie, produsele sale ajungand nu numai in Bucuresti - care detine exclusivitatea la nivelul retelei de magazine - ci si in Constanta, Ploiesti si Slobozia.



"Prin produsele noastre ne adresam tuturor celor care apreciaza un produs de calitate si in special oamenilor activi si foarte ocupati", mai spune Florin Balu.



Reteaua de magazine The Sandwich Factory este un brand al companiei Snack Attack. Firma a fost infiintata in anul 1999 si ii are ca actionari pe Florin Balu si Ben Greig, cetatean britanic.



Magazinele sale opereaza dupa conceptul "take-away" (preparatele sunt comercializate numai la pachet). "Trebuie sa se faca distinctia intre fast-food si take-away. Datorita specificului produselor noastre, putem spune ca piata in care activam este inca foarte tanara, chiar necunoscuta pentru marea majoritate a consumatorilor", conchide Florin Balu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO