Companii

38% din plaja turistică a Mării Negre a fost scoasă la închiriat. Vedeţi aici cât costă un metru pătrat

Un sfert din plaja turistică a Mării Negre a fost scoasă la închiriat. Vedeţi aici cât costă un metru pătrat

Autor: Mirabela Tiron

28.02.2012, 15:13 6843

Administraţia Naţională "Apele Române" organizează o licitaţie publică pentru închirierea a 109 sectoare de plajă turistică, ce însumează o suprafaţă de 580.000 de metri pătraţi, adică în jur de 38% din plaja turistică a Mării Negre.

Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de închiriere a sectorului de plajă este licitaţie publică. Se va semna un contract de închiriere pentru unul sau mai multe sezoane estivale şi se va lua în calcul preţul cel mai mare.

Preţul de pornire este de 1,1 lei pe metru pătrat pe an pentru plaja din sudul litoralului şi de 11 lei pe metru pătrat pentru plaja din Mamaia.

Caietul de sarcini se poate obţine de la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Preţul unui caiet de sarcini este de 224 lei (TVA inclus).

Ofertele pentru licitaţie se vor depune la secretariatul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral. Data limită de depunere a ofertelor este 13 martie 2012.

Deschiderea ofertelor va avea loc pe 14 martie la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea-Litoral din Constanţa .

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO