Companii

Activele dezvoltatorului imobiliar GTC au fost evaluate în uşoară creştere, la 238 milioane de euro

Autor: Cristina Cuncea

15.05.2011, 23:35 172

Activele deţinute de dezvoltatorulimobiliar Globe Trade Centers (GTC) în România au fost evaluatedupă primul trimestru al anului la 238,3 mil. euro, respectiv 14%din portofoliul companiei în Europa de Sud-Est, în uşoară creşterefaţă de sfârşitul anului trecut. Compania deţine complexul debirouri City Gate din Bucureşti şi trei centre comerciale Galleriala Suceava, Buzău şi Piatra-Neamţ, reprezentând 14% din portofoliultotal al GTC evaluat la 1,702 miliarde de euro, potrivit raportuluitrimestrial al dezvoltatorului. La sfârşitul anului trecut,activele din România erau evaluate la 233 milioane de euro.

În funcţie de suprafaţaînchiriabilă, portofoliul din România reprezintă 10% din totalul de544.000 metri pătraţi, adică 54.400 metri pătraţi. GTC este prezentîn România prin participaţii la 24 de firme, care deţin saudezvoltă, sub umbrela GTC Romania, înregistrată în Olanda, centrecomerciale, rezidenţiale sau clădiri de birouri, conform raportuluicompaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO