Companii

Adrian Popescu, fost director comercial al Carmistin, a investit 25.000 de euro într-un start-up

Adrian Popescu, un executiv cu 15 ani de experienţă în agricultură şi industria alimentară.

Adrian Popescu, un executiv cu 15 ani de experienţă în agricultură şi industria alimentară.

Autor: Florentina Niţu

31.01.2022, 17:00 562

Adrian Popescu, un executiv cu 15 ani de experienţă în agricultură şi industria alimentară, a renunţat la funcţia de responsabil de vânzări pe piaţa internă al procesatorului de ulei Longin, de la Roşiorii de Vede, pentru două proiecte antrepre­noriale.

Anterior, el a fost timp de un an şi jumătate director comercial pentru Carmistin Interna­ţional, unul dintre cei mai mari producători de carne din România, conform datelor de pe profilul său de LinkedIn, reţea de socializare pentru mediul de business.

„Am început anul 2022 printr-o schimbare majoră de direcţie în carieră: după 15 ani în care am lucrat în mai multe corporaţii, mi-am făcut curaj şi am făcut pasul către antreprenoriat. Primul business îşi propune să valorifice experienţa acumulată pe piaţa de cereale spre beneficiul final al fermierilor locali, iar al doilea proiect duce la următorul nivel de dezvoltare pasiunea personală pentru produsele hand-made din metal şi piele“, a spus Adrian Popescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO