Companii

Afacerile Huennebeck România, companie care închiriază schele pentru clădiri, s-au apropiat de 75 de milioane de lei în 2018. „Piaţa construcţiilor este volatilă şi traversează o perioadă turbulentă.“

Afacerile Huennebeck România, companie care închiriază...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.03.2019, 00:04 299

Huennebeck România, companie cu activităţi în zona de sisteme de cofrare şi eşafodaj, parte a unui grup german, şi-a majorat afa­cerile cu 20% în 2018, apropiindu-se de 75 de milioane de lei, potrivit calculelor ZF.

Firma are circa 120 de angajaţi în cele trei divizii principale prin care activează pe piaţa locală - cofraje şi eşafodaje, servicii industriale şi servicii financiare.

„Am reuşit stabilizarea şi fidelizarea reţelei de parteneri, creşterea parcului de echipamente. Estimările noastre pentru anul 2019 sunt mai puţin optimiste, având în vedere că piaţa cofrajelor este strâns legată de cea a construcţiilor, care este mai volatilă şi traversează o perioadă turbulentă, iar proiectele importante de infrastructură se lasă încă aşteptate“, spune Răzvan Bîrlă, manager de proiect la Huennebeck România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO