Companii

Alexandrion Group, producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri fondat de Nawaf Salameh, a achiziţionat integral compania cipriotă Cavaway, la care deţinea din 2019 pachetului majoritar

Alexandrion Group, producător şi distribuitor de...

Autor: Roxana Rosu

08.09.2022, 14:28 191

Alexandrion Group, producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri fondat de Nawaf Salameh, a achiziţionat integral acţiunile Cavaway, companie cu sediul ȋn Larnaca (Cipru) la care deţinea din 2019 pachetului majoritar.

Alexandrion are o reţea de distribuţie globală care acoperă peste 50 de ţări. Achiziţia ȋntăreşte distribuţia grupului ȋn regiunea mai extinsă de la Sud-Estul Mării Mediterane.

“Achiziţia Cavaway marchează recunoaşterea succesului companiei, dar şi angajamentul Grupului Alexandrion de a o sprijini să aibă o creştere şi mai agresivă.  Viitorul sectorului, precum şi dinamica accelerată ȋn plan geostrategic, energetic şi economic la nivel european şi internaţional, impun unirea forţelor şi crearea sinergiilor operaţionale pentru a aborda în mod eficient condiţiile de piaţă în continuă schimbare. Aceste iniţiative sunt necesare ȋntrucât operăm ȋntr-un mediul extrem de competitiv care evoluează într-un ritm rapid”, a declarat   Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO