Companii

Ansaldo Romania, service pentru tot estul Europei

12.10.2004, 00:00 313

AnsaldoEnergia, prezenta la realizarea grupurilor 1 si 2 de la Centrala Nucleara Cernavoda, isi va dezvolta reprezentanta din Romania ca unitate service pentru estul Europei, a declarat Roberto Adinolfi director in cadrul diviziei pentru activitati nucleare a companiei italiene.
"Incercam sa redefinim activitatea AnsaldoEnergia Romania axindu-ne pe doua obiective. Unul este asigurarea de service pentru modernizarea centralelor nucleare din regiune si pentru dezafectarea celor care si-au incheiar ciclul de viata. De asemenea, dorim sa oferim service si pentru centralele existente, care functioneaza pe baza de combustibili conventionali", a precizat Adinolfi.
El a aratat ca Ansaldo va incerca sa creeze in cadrul reprezentantei o echipa tehnica cu ingineri romani, care sa raspunda acestui obiectiv.
AnsaldoEnergia, parte a grupului italian Finmeccanica, acopera intreaga gama de servicii si produse pentru sectorul de generare a energiei electrice. Potrivit rapoartelor oficiale, anul trecut, compania a inregistrat venituri de 802 milioane euro, avind peste 2.400 angajati. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO