Companii

Antreprenori locali. Cum a reuşit un antreprenor ca în opt ani să dezvolte un grup cu 40 de restaurante şi afaceri de 15 milioane de euro în 2023? Tomcat Hospitality operează branduri precum Treevi Pizza al Taglio, Fabrica de Ciorbe şi Sagakura

Antreprenori locali. Cum a reuşit un antreprenor ca în...

Autor: Cristina Roşca

29.04.2024, 00:07 5649

Cătălin Gheorghe (32 de ani) a pus bazele grupului Tomcat Hospitality în 2016, când a deschis primul restaurant, Noa RestoClub, pe Calea Victoriei. Acesta nu a fost primul său pariu antreprenorial şi nici prima sa interacţiune cu industria de restaurante.

„Eu doar HoReCa am făcut. Am intrat în domeniu la 18 ani, când m-am asociat cu un prieten şi am deschis împreună o cafenea cu spe­cific oriental undeva în zona 13 Septembrie din Bucureşti. El a venit cu spaţiul, iar eu cu investiţia“, spune antreprenorul. Acum opt ani a pus bazele Tomcat Hospitality, business care astăzi are circa 40 de restaurante sub mai multe branduri precum Treevi Pizza al Taglio, Fabrica de Ciorbe şi Sagakura.

„Experienţa de până acum şi etapele prin care am trecut mi-au demonstrat că în domeniul acesta ai nevoie de un concept scalabil.“

„Primul astfel de proiect pentru noi a fost Treevi, care are acum circa 20 de unităţi.“

În 2020, tot grupul avea doar 6-7 unităţi, expansiunea alertă având loc post-pandemie, când au apărut şi multe spaţii bune care au putut fi închiriate.

„Ne-am dezvoltat datorită oportunităţilor apărute. Înainte nu am fi avut acces la astfel de spaţii. Plătim chirii mari, dar fructificăm orice metru pătrat.“

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO