SaladBox, lanţ de restaurante dezvoltat de patru antreprenori locali, continuă expansiunea atât pe plan local, cât şi în străinătate şi deschide unităţi în ţări precum Algeria şi Statele Unite, dar şi în oraşe de pe plan local precum Deva, Piatra Neamţ, Braşov şi Bucureşti. Lanţul, format din unităţi deţinute de proprietarii brandului, dar şi de francizaţi, a deschis deja un restaurant în Algeria, acolo unde vrea încă două până la finalul anului.
„Dorim să încheiem anul 2016 cu unităţi deschise pe trei continente. Astfel după Europa şi Africa urmează America. Deşi este competitivă, piaţa americană este o piaţă de desfacere mare unde credem că şi noi avem şansa noastră. În momentul de faţă sunt semnate primele locaţii care vor fi deschise în Miami – Florida şi s-a finalizat perioada de training cu partenerul care va opera locaţiile respective“, a declarat pentru ZF Dan Isai, CEO şi unul dintre fondatorii lanţului de restaurante SaladBox.
În total, lanţul este format în prezent din peste 40 de unităţi în România, Ungaria, Germania şi Algeria. Cu această cifră, SaladBox este al treilea lanţ de restaurante cu servire rapidă ca număr de unităţi în România, după McDonald’s şi KFC.