Companii

Antreprenorul care a adus posetele Furla preia marketingul Vel Pitar

Antreprenorul care a adus posetele Furla preia marketingul Vel Pitar
16.03.2010, 23:05 642

Adrian Puiu, antreprenorul care a adus pe plan local brandulitalian de marochinarie Furla, a preluat din februarie conducereadepartamentului de marketing al Vel Pitar, unul dintre cei mai mariproducatori locali de panificatie.

Puiu detine functia de director national de marketing in cadrulVel Pitar, inlocuindu-l pe Razvan Mircea, cel care a ocupat aceastapozitie din 2006 pana la inceputul acestui an, cand a preluatmarketingul producatorului de cafea Strauss Romania.

"Adrian Puiu este noul director de marketing (al Vel Pitar -n.red.), venit in locul fostului nostru coleg, Razvan Mircea", audeclarat reprezentantii Vel Pitar, confirmand informatiile ZF.

Puiu, 37 de ani, este cunoscut in special pentru faptul ca aadus in Romania franciza Furla, companie italiana care producemarochinarie de lux (genti, pantofi, curele etc.), prin intermediulcompaniei Puiu si Fii. Ulterior, el a renuntat la functia demanager al magazinelor si a predat conducerea afacerii sotiei sale,Anca.

In ultimul an si jumatate, Puiu a lucrat in cadrulproducatorului de cafea Tchibo Brands Romania unde a detinutfunctiile de retail division director (director de magazine) siulterior de business development director.

Adrian Puiu va coordona marketingul unei companii cu vanzari deaproximativ 130 de milioane de euro, cu 4.500 de angajati, caredetine 8% din piata locala a painii si 15% din cea de morarit.

Absolvent al studiilor de marketing din cadrul Academiei deStudii Economice din Bucuresti, Puiu are o experienta de aproapesase ani in departamentul de marketing, acumulata in perioada incare a lucrat pentru subsidiara locala a producatorului decosmetice L'Oréal, ca brand manager si group brand manager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO