Companii

Apartamente cu garaje de 20.000 euro in Herastrau

27.10.2005, 19:30 15

Un grup de investitori persoane fizice va aloca 25 de milioane de euro in constructia unui complex rezidential de lux, care va cuprinde 113 apartamente, in zona parcului Herastrau, a anuntat compania Rom International Service, promotorul proiectului.

Preturile de vanzare ale locuintelor in imobil variaza intre 1.350 de euro si 1.600 de euro pe metru patrat, in functie de etajul la care este situat apartamentul. De asemenea, potentialii proprietari pot beneficia si de un loc de parcare in garaj la pretul de 20.000 de euro.

Imobilul va cuprinde in special apartamente cu doua camere si garsoniere, cu suprafete cuprinse intre 44 si 101 metri patrati. Aceste unitati sunt destinate in primul rand persoanelor cu un buget intre 70.000 de euro si 150.000 de euro.

Complexul rezidential ofera, de asemenea, apartamente cu trei si patru camere, cu suprafete care variaza intre 91 metri patrati si 168 metri patrati.

Imobilul va fi dezvoltat pe un teren de 4.000 de metri patrati, va dispune de 140 de locuri de parcare si urmeaza sa fie finalizat in primavara anului 2007.

Zona Herastrau este considerata una dintre cele mai dinamice zone rezidentiale pentru segmentul apartamentelor de lux, atat datorita proximitatii parcului si a numeroaselor zone verzi, cat si datorita apropierii de centrul orasului.

In zona au fost dezvoltate si alte proiecte rezidentiale de lux, precum North Park Residence, Park-Lake Residence sau ansamblul din apropierea Scolii Herastrau.

Oferta de spatii rezidentiale noi a devenit mai generoasa in anul 2004, ea fiind prezenta si delimitata clar de zonele rezidentiale din nord, centru si din afara Bucurestiului. Fiecare din aceste zone are specificul ei si, in conformitate cu aceasta, oferta difera ca stil si facilitati.

Cel mai important factor in ecuatia proiectelor rezidentiale noi au fost terenurile disponibile, precum si infrastructura si utilitatile aferente acestor terenuri.

Cererea pentru proiecte rezidentiale continua sa se mentina la niveluri foarte ridicate, lipsa unei oferte diversificate facand ca dezvoltatorii sa isi lichideze investitiile cu mult timp inainte de finalizarea acestora.

Rom International Service vinde si inchiriaza proprietati rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale, depozite si terenuri, iar pana in 2007 vizeaza promovarea si tranzactionarea de proprietati in valoare de 200 de milioane de euro. alexandru.cerchez@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO