Companii

Arcadia a investit 0,85 mil. euro într-o clinica în complexul Palas din Iaşi

Arcadia a investit 0,85 mil. euro într-o clinica în complexul Palas din Iaşi

Autor: Ioana David

05.10.2011, 00:45 707

Operatorul de servicii medicale private Arcadia, care operează un spital de mari dimensiuni în Iaşi, a investit 0,85 mil. euro într-o policlinică situată în complexul comercial Palas din Iaşi.

"Este un pas important în strategia de dezvoltare pe care am adoptat-o" a spus Dan Fiterman, directorul general al Arcadia.

Pentru acest proiect, compania a angajat aproximativ 15 medici ş 20 de asistente medicale, în condiţiile în care în total, în cadrul Centrului Medical Arcadia Palas lucrează peste 45 persoane.

« Următoarea policlinică multidisciplinară Arcadia va fi deschisă până la sfârşitul anului, fiind amplasată în Iaşi, pe str. Sararie », a spus Mihaela Calcan, directorul de dezvoltare şi comunicare al companiei.

Palas Iaşi, unde a fost deschidă policlinica Arcadia, va face parte dintr-un proiect mixt, care mai cuprinde şi hoteluri, clădiri de birouri şi apartamente, investiţia totală fiind estimată la 260 mil. euro.

Spitalul Arcadia a fost inaugurat vara trecută în ur­ma unei investiţii de peste 20 de milioane de euro, şi a înregistrat în primul an de func­ţionare ve­nituri de peste 5,5 mi­lioa­ne de euro, peste es­timările iniţiale. Cifra de 5,5 milioane de euro in­clu­de activitatea po­li­clinicii (Arcadia Po­liclinic), a spi­ta­lului multi­disciplinar (Ar­cadia Hos­pital) şi a spi­talului de cardiologie inter­venţională (Arcadia Cardio).


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO