Companii

Are un job în telecomunicaţii, iar în weekend administrează locuri de joacă pentru copii

Are un job în telecomunicaţii, iar în weekend...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.08.2013, 20:16 267
Felix Bojian, 27 de ani, un antreprenor din Cluj, a pus anul trecut bazele unei firme care administrează două locuri de joacă pentru copii, unul în Cluj-Napoca, în cadrul centrului comercial Polus Center şi unul în Constanţa în Maritimo Shopping Center.
 
Cele două spaţii atrag în tim­pul săptămânii circa 80-150 de copii pe zi, în timp ce în weekend numărul acestora ajunge la 200-300 pe zi.
 
„Am văzut la un prieten acest tip de business şi am zis să încerc şi eu. Am preluat această afacere de la el şi am mai deschis un loc de joacă“, spune antreprenorul care este absolvent al Facultăţii de Drept şi care şi-a păstrat jobul în domeniul tele­co­municaţiilor chiar şi după deschiderea firmei. El menţionează că în timpul săptămânii merge la serviciu, iar în weekend se ocupă de mica afacere. În primul an de activitate firma Phoenix Toys SRL-D (societate cu răspundere limitată-debutant) a avut un rulaj de 70.000 de lei ( 16.000 de euro) şi un profit de 9.300 de lei, în condiţiile în care spaţiile de joacă sunt funcţio­nale circa 5-6 luni pe an, din mai până în sep­tembrie - octombrie, iar activitatea acestora depinde de vreme. „Dacă plouă nu putem să le deschidem, iar dacă este foarte cald părinţii nu îşi aduc copiii“, subliniază Bojian.
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO