Companii

Christian Tour, una dintre cele mai mari agenţii de turism din piaţă, se află în discuţii pentru achiziţia unor jucători. „Ne aflăm în discuţii cu câteva agenţii, sperăm să se concretizeze în următoarea perioadă.“

Christian Tour, una dintre cele mai mari agenţii de...

Autor: Miruna Diaconu

04.05.2024, 18:01 170550

Cristian Pandel, CEO al turoperatorului Christian Tour, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de turism, are în plan achiziţia unor jucători din piaţă pentru dezvoltarea companiei. Agenţia de turism se află deja în câteva discuţii pentru achiziţia unor operatori din piaţă.

„Anul acesta, am avut mai multe achiziţii de agenţii mici pe care le-am înglobat în grupul Christian Tour. Agenţiile pe care le-am achiziţionat sunt din rândul revânzătorilor noştri. Am luat liderul de piaţă din Baia Mare, Sfara Tour, am mai achiziţionat şi Travel Plaza. Avem în continuare apetit pentru achiziţii mici, medii şi chiar şi mari. Avem discuţii pentru achiziţii mai mari şi dacă lucrurile vor merge cum ne aşteptăm, vom avea mai multe anunţuri de achiziţii în perioada următoare”, spune pentru ZF Cristian Pandel.

Agenţia Christian Tour a avut un volum de vânzări de 685 milioane lei anul trecut, fiind cel mai cunoscut brand din grup. Pentru anul acesta, antreprenorul se aşteaptă ca, la nivel de grup, volumul de vânzări să depăşească un miliard de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO