Companii

Auchan deschide magazinul din Bucur Obor pe 29 noiembrie, după aproape doi ani şi jumătate de la anunţul oficial

Auchan deschide magazinul din Bucur Obor pe 29 noiembrie,...

Autor: Cristina Roşca

29.11.2019, 00:07 1892

Aceasta este una dintre cele mai importante deschideri ale francezilor din ultimii patru ani, în 2015 având loc ultima inaugurare de hipermarket. În perioada ce a urmat au fost preluate mici magazine locale sau au fost dezvoltate unităţi de proximitate în cadrul benzinăriilor Petrom.

Grupul francez Auchan, prezent local cu peste 50 de magazine sub mai mult formate, va deschide pe 29 noiembrie un supermarket în cadrul magazinului Obor din Capitală. Inaugurarea va avea loc la circa doi ani şi jumătate de la momentul anunţului oficial.

Auchan Retail România şi Bucur Obor au semnat în prima jumătate din 2017 un contract de închiriere în acest sens, pentru o suprafaţă de vânzare de aproximativ 2.300 mp.

„Suntem bucuroşi să anunţăm semnarea parteneriatului cu Bucur Obor SA, parteneriat care ne va permite să facem încă un pas în direcţia dezvoltării comerţului nostru de proximitate. Oferta supermarketului Auchan va acoperi toate nevoile de zi de zi ale clienţilor noştri“, spunea în 2017 Ionuţ Ardeleanu, director general al Auchan Retail România. Deschiderea era planificată să aibă loc iniţial la final de 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO