Companii

Augsburg mizeaza pe o cifra de afaceri de 44 mil. euro

06.03.2007, 17:59 149

Importatorul si distribuitorul de subansamble auto Augsburg International estimeaza pentru acest an o crestere a cifrei de afaceri de circa 25%, pana la 44 de milioane de euro, a declarat directorul general al companiei, Gina Iordache.
Cifra de afaceri a depasit anul trecut nivelul de 35 mil. euro, in crestere cu circa 30%.
Compania isi va separa operatiunile, in iunie 2007, in doua sectiuni, astfel incat vanzarea de piese de schimb va fi derulata in continuare prin Augsburg International, iar activitatea de service va fi preluata de firma AT Augsburg.
Compania a finalizat anul trecut constructia unui depozit zonal de piese de schimb la Cluj-Napoca si va deschide, la 2 aprilie, o unitate similara la Timisoara. Investitia in amenajarea unui astfel de centru, cu o suprafata construita de 1.400 de metri patrati, a ajuns la circa 500.000 de euro, fara contravaloarea terenului.
AT Augsburg va deschide la Bucuresti, la inceputul anului viitor, doua noi centre de vanzari de piese de schimb si service, fie printr-un parteneriat cu alte companii, fie prin surse proprii.
Investitia intr-o astfel de unitate va depasi un milion de euro, suma care nu include achizitia terenului.
Augsburg International controleaza o retea de opt puncte de vanzare si service, in Bucuresti, Brasov, Iasi, Arad si Cluj-Napoca.
Actionarii majoritari ai firmei sunt cetatenii germani Marius Constantinoiu si Ludwig Eberhard Siegfried.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO