Austriecii de la Kronospan investesc 40 mil. euro în dublarea producţiei la Braşov

Secțiune susținută de Medlife Logo

31 mar 2013 Autor: Laurentiu Cotu

Oana Bodea, director general al Kronospan România

Kronospan, unul dintre cei mai puternici jucători din industria locală de prelucrare a lemnului, controlat de austrieci, va finaliza în acest an o investiţie de aproximativ 40 mil. euro în dublarea capacităţii de producţie OSB (plăci din fibre orientate - n.red.) la fabrica din Braşov.
 
Compania nu a oferit mai multe informaţii despre capacitatea actuală de producţie a fabricii din Braşov, însă a precizat că până în momentul de faţă investiţiile Kronospan pe piaţa locală au depăşit 500 de milioane de euro. Kronospan deţine pe plan local două fabrici, la Braşov şi Sebeş, plus un centru logistic în Constanţa.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

 

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Kronospan
, brasov
, productie

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide