Companii

Autoitalia are in plan 100 de unitati Alfa Romeo 147

27.05.2005, 18:05 29

Compania AutoItalia si-a stabilit la 100 de unitati tinta de vånzari pentru modelul Alfa Romeo 147 anul acesta, pentru piata auto romåneasca.

"Alfa Romeo va fi responsabil pentru aproximativ 40% din vånzarile totale ale marcii italiene pe piata romåneasca", au afirmat reprezentantii AutoItalia.

Pretul de pornire al modelului este de aproximativ 13.500-14.000 de euro, iar compania vizeaza o cifra de afaceri de peste 70 de milioane de euro anul acesta.

Grupul AutoItalia, importatorul general pentru marcile de automobile Fiat, Alfa Romeo, Maserati si SsangYong, controleaza o retea nationala de vånzari si service formata din 22 de dealeri si 23 de showroom-uri. Påna in 2004, a fost investita o suma totala de 16 milioane de euro pentru dezvoltarea centrelor de vånzare si service.

Pentru acest an sunt prevazute investitii de peste 6,4 milioane euro pentru modernizarea si extinderea retelei.

In perioada urmatoare, gama de autoturisme comercializate de AutoItalia va fi extinsa cu modelele marcii Lancia.

Prin reteaua de dealeri sunt comercializate si motociclete si ATV-uri Honda, urmånd ca, in curånd, compania sa devina importator unic si pentru marca de scutere, motociclete si ATV-uri CPI.

Compania va incepe, in acest an, in Bucuresti, proiectul de constructie a unui mall auto, cu o suprafata de 20.000 de metri patrati, unde vor fi expuse toate marcile comercializate de companie. alexandru.cerchez@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO