Companii

Avocaţii de la Reff şi Asociaţii au asistat clienţii în tranzacţii de un miliard de euro

Autor: Liviu Chiru

15.03.2011, 13:46 36

Reff şi Asociaţii, firma deavocatură asociată companiei deconsultanţăDeloitte România, aasistat anul trecut clienţii în tranzacţii de un miliard de euro,nivel similar cu cele din anii precedenţi.

"Într-o piaţă care s-a contractat, noi am reuşit un nivel constantal business-ului. Asta a implicat mai multă muncă,atragerea de clienţi, pentru că o parte din domeniile tradiţionaleau scăzut", a spus Alexandru Reff, partener încadrul Reff şi Asociaţii. Casa de avocatură nu aprezentat şi nivelul veniturilor obţinute anul trecut.

Reff şi Asociaţii a consiliat anul trecut fondulsud-american de investiţii New Europe PropertyInvestitţii în achiziţia complexului comercial IrisShopping Center din Piteşti şi a complexului de birouri FloreascaBusiness Park din Capitală. De asemenea, casa de avocatură aconsiliat BCR, BRD, UniCredit Ţiriac şi Raiffeisen în procesul devânzare a procesatorului de carduri RomCard către Provus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO