Companii

Avocatii Popovici Nitu, venituri de peste 7 milioane de euro

03.02.2010, 23:11 42

Casa de avocatura Popovici Nitu & Asociatii, unul dintre ceimai mari jucatori de pe piata de profil, a inregistrat in 2009venituri de peste sapte milioane de euro, mai mari cu 5% fata deanul precedent, pe fondul cresterii echipei si al unui volum mairidicat de activitate.

"Am muncit mult mai mult pentru a depasi rezultatele din 2008 sine propunem ca 2010 sa fie un nou an de crestere a veniturilor", adeclarat pentru ZF Florian Nitu, managing partner al firmei deavocatura fondata in urma cu 15 ani de avocatul ErnestPopovici.

Unul dintre domeniile care genereaza un volum mai mare deactivitate in randul avocatilor este energia, spune Nitu, unuldintre cei mai apreciati avocati in domeniul imobiliar.

Printre cele mai importante contracte in care firma a fostimplicata anul trecut se numara asistarea Fondului Proprietatea lavanzarea participatiei din CEZ Distributie, Vanzare si Servicii,afacere de peste 230 mil. euro, sau asistarea proprietarilorMedlife la vanzarea unui pachet de actiuni catre fondul deinvestitii SGAM pentru 20 mil. euro. 

Partenerii firmelor mari de avocatura pot ajunge la venituriproprii de circa 700.000 de euro, marja de profitabilitate inindustrie fiind de circa 40%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO