Companii

Berceanu: Autostrada Cernavodă-Constanţa şi calea ferată Bucureşti-Constanţa, finalizate în 2011

Berceanu: Autostrada Cernavodă-Constanţa şi calea ferată Bucureşti-Constanţa, finalizate în 2011
15.08.2010, 16:09 28

Autostrada Cernavodă-Constanţa va fi finalizată până lasfârşitul anului 2011, dar şoferii vor putea circula pe acesttronson pe un singur fir, probabil din iunie 2011, când vor fiîncheiate şi lucrările la calea ferată Bucureşti-Constanţa, adeclarat ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, citat deMediafax.

"Noi putem să terminăm cele trei porţiuni de autostradă care nemai despart, adică Cernavodă - Medgidia, Medgidia - Constanţa şiCentura ocolitoare a Constanţei măcar la nivelul la care să sepoată circula poate pe un singur fir, să nu mai iasă nimeni de petraseul ăsta, în luna iunie anul viitor, urmând să terminăm până lasfârşitul anului, complet, cu toate dotările, cu parapeţi, culucruri de genul ăsta", a spus Berceanu, la Constanţa, dupăceremonia prilejuită de Ziua Marinei.

El a menţionat că lucrările la tronsonul Medgidia - Constanţasunt "puţin rămase în urmă" şi că intenţionează să efectueze maimulte vizite, poate împreună cu premierul Emil Boc, pentruimpulsionarea lucrărilor. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO