Companii

Bogdan Joiţa este noul director al fabricii Danone din Bucureşti, după 18 ani de experienţă în companie. Schimbarea a venit în urma numirii lui Cătălin Manoli în funcţia de director al fabricii Danone din Aldaia, în cadrul operaţiunilor Danone din Spania

Bogdan Joiţa, director al fabricii Danone din Bucureşti.

Bogdan Joiţa, director al fabricii Danone din Bucureşti.

Autor: Roxana Rosu

12.04.2023, 10:24 507

Bogdan Joiţa, anterior Process Manager Danone România, preia funcţia de director al fabricii Danone din Bucureşti, condusă până de curând de Cătălin Manoli.

Schimbarea a venit în urma numirii lui Cătălin Manoli în funcţia de director al fabricii Danone din Aldaia, în cadrul operaţiunilor Danone din Spania.

Bogdan Joiţa are o experienţă de peste 18 ani în cadrul companiei Danone România, perioadă în care a ocupat mai multe funcţii în departa­mentele de pro­cesare, ambalare şi performanţă.

„Sunt onorat că am preluat con­ducerea fabricii Da­none din Bucu­reşti şi am convingerea că voi continua alături de colegii mei să menţinem fabrica în topul celor mai bune fabrici Danone din Europa. Cu siguranţă, noua etapă va aduce cu sine numeroase opor­tunităţi şi îmi va permite să contribui şi mai mult la misiunea Danone“, a declarat Bogdan Joiţa.

Danone a achiziţionat fabrica de lactate Mioriţa din Bucureşti în anul 1996, iar până în acest moment au fost investiţi aproximativ 90 mili­oane euro pentru modernizarea şi retehnologiza­rea acesteia.

Danone România procesează anual peste 60.000 tone de litri de lapte, din care aproximativ 90% este lapte românesc. Anul trecut, compania a colectat lapte proaspăt de la 22 de ferme mari si peste 220 de gospodării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO