Companii

Britanicii de la Endava vor să ajungă la 1.000 de angajaţi pe piaţa locală în următorii trei ani

Britanicii de la Endava vor să ajungă la 1.000 de...

Autor: Laurentiu Cotu

10.01.2013, 12:12 806

Compania Endava România, parte a grupului britanic Endava, specializată în furnizarea de servicii IT de business pentru aplicaţii financiare, telecomunicaţii, media şi tehnologia IT şi-a dublat anul trecut numărul de angajaţi din România, ajungând în prezent la peste 660 de de oameni.

Planurile companiei vizează, în total, peste1.000 de angajaţi în centrele sale de dezvoltare şi suport Endava din România, în următorii 3 ani. Compania deţine în prezent pe piaţa locală birouri în Cluj-Napoca, Iaşi şi Bucureşti, numărându-se printre cei mai activi angajatori din domeniul IT la nivel naţional.

‘’Creşterea Endava este rezultatul unor iniţiative locale importante de recrutare şi a investiţiilor în oameni, derulate inclusiv prin intermediul programului propriu Endava University. Comparativ cu cei 340 de angajaţI, cât număra Endava în România în luna ianuarie 2012, în prezent ne-am dublat personalul’’, a declarat John Cotterell, Chief Executive Endava. În momentul de faţă Endava are peste 310 de angajaţi la Cluj-Napoca, 225 de angajaţi la Iaşi şi 125 în noul sediu din Bucureşti. Britanicii au inaugurat în luna octombrie a anului trecut un nou sediu în Capitală, majorându-şi astfel spaţiile de birouri la peste 2.000 mp, în fiecare dintre locaţiile sale din România.


Citiţi în continuare pe zfcorporate.ro


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO