Companii

Buget în creştere cu 30%. Merg spre 120 mil. euro. Fady Chreih, CEO al Regina Maria: Suntem interesaţi să creştem businessul şi în zona companiilor mici şi mijlocii

Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria: În ultimii ani, Regina Maria a fost în prim-planul celor mai importante tranzacţii din piaţă, iar în 2017 vom continua expansiunea.

Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria: În ultimii ani, Regina Maria a fost în prim-planul celor mai importante tranzacţii din piaţă, iar în 2017 vom continua expansiunea.

Autor: Mirabela Tiron

07.03.2017, 00:05 152

Reţeaua de sănătate Regina Maria a ajuns la afaceri de 91 de milioane de euro anul trecut după ce achiziţiile şi dezvoltarea de noi clinici au crescut businessul cu 40%.

Reţeaua de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa serviciilor medicale private, deţinut de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a finalizat anul trecut cu afaceri de 91 milioane de euro, în creştere cu circa 40% faţă de anul anterior şi estimează pentru acest an o creştere cu 30%. 

"În ultimii ani, Regina Maria a fost în prim-planul celor mai importante tranzacţii din piaţă, iar în 2017 vom continua expansiunea. Avem un buget de achiziţii similar celui de anul trecut şi analizăm toate oportunităţile din piaţă cu cea mai mare deschidere", a spus Fady Chreih, CEO al reţelei de sănătate Regina Maria. 

Operatorul se apropie la nivelul afacerilor de anul trecut de liderul pieţei, reţeaua MedLife, care a raportat o cifră de afaceri preliminară consolidată de 502 milioane de lei (circa 112 milioane de euro) şi care şi-a crescut businessul cu circa 29% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF.

Ambele reţele private au bifat mai multe tranzacţii anul trecut, prin care şi-au consolidat poziţia în piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO