Companii

Camelia Şucu, audiată la DNA, ca păgubită într-un dosar de înşelăciuni cu terenuri

Camelia Şucu, audiată la DNA, ca păgubită într-un...

Autor: Catalin Lupasteanu

27.09.2013, 18:24 2598

Şucu a fost chemată pentru a lămuri anchetatorii în legătură cu achiziţionarea unui teren pe care dorea să o facă în 2008, potrivit surselor citate.

Mai precis, acum cinci ani, ea dorea să cumpere un teren pentru care a întocmit un antecontract de vânzare-cumpărare şi a plătit câteva mii de euro, au mai spus aceleaşi surse.

În cele din urmă, însă, Camelia Şucu nu a mai cumpărat terenul şi a pierdut banii daţi odată cu antecontractul, motivul pentru care tranzacţia nu a mai fost făcută fiind acela că persoana care vindea proprietatea nu ar fi fost deţinătoarea de drept a acestuia.

În acest dosar, au mai arătat sursele citate, sunt cercetate mai multe persoane care s-ar face vinovate de înşelăciune cu terenuri.

Sursele citate menţionează că Şucu le-a arătat anchetatorilor DNA că nu îşi aminteşte exact suma de bani plătită la momentul încheierii antecontractului de vânzare-cumpărare.

(Serviciul Foto al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO