Companii

Carrefour a pus ochii pe reţelele antreprenorilor şi a atras 35 de magazine noi în ultimul an

Carrefour a pus ochii pe reţelele antreprenorilor şi a...

Autor: Cristina Roşca

02.07.2013, 10:00 662

În mai puţin de un an 35 de magazine dezvoltate de antreprenori locali au intrat în „familia“ Carrefour, grupul francez fiind în plin proces de expan­siune a reţelei sale de magazine de pro­xi­mitate Carrefour Express prin inter­mediul unor parteneriate cu magazine locale.

Cititi si

Kaufland pariază pe mărcile „anonime“, care sunt mai ieftine

Companiile Rost Com din Braşov şi Tradiţional Ecologic din zona Bu­cureşti-Ilfov sunt ultimele două reţele locale care au semnat un par­te­neriat de franciză cu grupul fran­cez, ele urmând astfel să îşi redenumească cele 20 de magazine (cifră cumulată pentru ambele companii) Carrefour Express.

WikiZF: Profilul companiei Carrefour

„Magazinele ce urmează a fi integrate în reţea vor fi operate în regim de franciză şi reprezintă primul pas al Grupului Carrefour de a extinde acest format în afara Capitalei“, spun reprezentanţii Carrefour.

 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 02.07.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO