Companii

Carrefour deschide mâine un supermarket în Chitila şi pregăteşte alte două deschideri până la finalul anului

Autor: Cristi Moga

17.10.2011, 12:20 400

Reţeaua franceză Carrefour, cu vânzări pe piaţa locala de 1,1 miliarde euro, va deschide mâine în parcul comercial Colosseum din cartierul bucureştean Chitila al 24-lea hipermarket al reţelei şi al optulea din Bucureşti, pe o suprafaţă de 8.400 mp.

Francezii au angajat pentru acest magazin peste 350 de persoane şi pregătesc până la finalul anului alte două deschideri de hipermarketuri în Botoşani şi Deva, după o perioadă în care strategia companiei s-a axat în primul rând pe extinderea reţelei de supermarketuri, ajunsă în prezent la 39 de unităţi.

"Într-o perioadă dificilă, Carrefour îşi menţine încrederea în România şi continuă să se extindă pe toate formatele - hipermarketuri, supermarketuri, dar şi magazine de proximitate. Studiem toate oportunităţile pentru viitoare magazine, dar nu putem oferi informaţii despre alte deschideri până nu vom ajunge la acorduri finale cu partenerii", a declarat Melchior de Polignac, directorul executiv al Carrefour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO