Companii

Ce zice seful unui boutique hotel de cinci stele despre autobuzele supraetajate

Ce zice seful unui boutique hotel de cinci stele despre autobuzele supraetajate

Autor: Mirabela Tiron

02.08.2011, 16:01 521

Antoni Kuhnen, directorul general al hotelului boutique de cincistele Epoque Hotel, aflat în apropierea grădinei Cişmigiu, susţinecă introducerea autobuzelor turistice în Bucureşti reprezintă orealizare importantă, însă că dacă promovarea în străinătate nu vafi mai "dinamică", aceste autobuze riscă să nu circule niciodatăpline.

"Am avut ocazia să particip la câteva târguri de turisminternaţionale, la care avea şi România stand. Cred însă că atât laaceste târguri, cât şi cu alte ocazii, ar trebui să fim maidinamici în promovare pentru a atrage turişti. De cele mai multeori la aceste târguri participanţii în loc să invite persoane lastand pentru a le prezenta oferta stăteau mai mult în afarastandului", susţine el. Patru autobuze supraetajate circulă decâteva zile prin centrul Capitalei, pe un traseu turistic ceinclude Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Ateneul Român, PalatulTelefoanelor, Palatul Parlamentului, Patriarhia Română, Hanul luiManuc, Curtea Veche, Spitalul Colţea, Teatrul Naţional şi ASE.Autobuzele sunt închiriate de RATB de la Primăria Constanţa.

În primele două zile cu aceste autobuze au fost plimbate prinBucureşti 220 de persoane, conform unui comunicat al regiei.

Antoni Kuhnen menţionează că ar trebui găsită o modalitate caaceste autobuze să plimbe turişti şi pe timpul iernii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO