Companii

Cea mai vizionată emisiune VIDEO ZF LIVE: 100.000 de accesări pentru afacerea unui tânăr de 26 de ani

Florin Furdui

Florin Furdui

23.03.2015, 00:07 354

Povestea lui Florin Furdui, tânărul de 26 de ani care şi-a fondat cu banii de chirie propria companie de produse personalizate, cu afaceri anuale de aproape un milion de euro, a devenit cea mai vizionată emisiune de la VIDEO ZF LIVE, cu circa 100.000 de accesări.

VIDEO ZF LIVE este o emisiune de business care are loc în fiecare zi de la 12:00 la 13:00, transmisă în direct pe www.zf.ro, unde vin ca invitaţi oameni de afaceri, tineri antreprenori, directori de mari companii precum şi înalţi oficiali.

Emi­siunea este moderată alternativ de Cristian Hostiuc, directorul editorial al ZF, şi Sorin Pâslaru, redactorul-şef al ZF. Peste o mie de invitaţi au fost până acum prezenţi în studiourile VIDEO ZF LIVE.

Florin Furdui este originar din Piatra-Neamţ şi deţine o firmă de producţie publicitară cu o marjă de profit de 30%, pornită în 2009, în perioada stu­denţiei.

„Ca student, am avut o reducere de 90% la preţul pentru actele necesare pentru înfiinţarea firmei. În anul trei de facultate am făcut un site şi am dat drumul la lucru, cu banii de chirie. Din primii bani am cumpărat o presă de tricouri şi am început să le imprim singur, într-un apartament în care stăteam cu alţi patru colegi“, a spus Florin Furdui, invitat lunea trecută la ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO