Companii

CFR Călători alocă 24 mil. euro pentru modernizarea a 30 locomotive electrice

Autor: Mirabela Tiron

07.09.2011, 11:09 192

Compania de stat CFR Călători va achiziţiona servicii de reparaţie şi întreţinere pentru maxim 30 de locomotive electrice pentru o sumă de până la 99 milioane de euro (24 mil. euro), potrivit operatorului de stat.

CFR Călători va organiza două licitaţii. Prima licitaţie va avea loc la 30 septembrie pentru achiziţia de servicii de modernizare care vizează reparaţii la minim 4 şi maxim 15 locomotive.

"Procedura se va finaliza cu încheierea unui acord cadru de prestări servicii, cu valabilitate până la data de 3 decembrie 2012, având ca valoare estimată minim 14,4 milioane lei şi maxim 54 milioane lei, fără TVA, pentru cantitatea de minim 4 şi maxim 15 unităţi", potrivit CFR Călători. Contractul va fi atribuit după criteriul preţul cel mai mic şi va fi finanţat de la bugetul de stat.

Pentru cea de-a doua licitaţie, compania va primi oferte până la 12 octombrie în vederea atribuirii unui contract cadru pentru modernizarea unui număr între 1 şi 15 locomotive. Acordul cadru va avea o valabilitate de 13 luni şi o valoare între 3 milioane şi 45 milioane lei, fără TVA, în funcţie de numărul locomotivelor care vor fi modernizate

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO