Companii

Chapman Taylor a simtit "miros" de mall-uri in Romania

Chapman Taylor a simtit "miros" de mall-uri in Romania

Business Construct este un supliment lunar care se distribuie gratuit impreuna cu ZF

28.06.2007, 19:01 43

Chapman Taylor, una dintre cele mai mari companii de arhitectura din Europa, si-a deshis recent un birou la Bucuresti. Atrasi de potentialul pietei romanesti de retail, britanicii se asteapta ca pana la finele lui 2008 sa inregistreze pe plan local o cifra de afaceri de 4-5 milioane de euro, ceea ce i-ar pozitiona pe unul dintre primele locuri de pe piata de profil, scrie lunarul Business Construct, care apare astazi impreuna cu ZF.
"Vrem sa ne dezvoltam afacerea aici, la nivel local, printr-un birou propriu. Potentialul pietei de retail este foarte mare in Romania", a declarat Anthony Willats, directorul Chapman Taylor Romania. Portofoliul local al Chapman Taylor cuprinde proiecte ca Bucharest Business Park, Baneasa Business&Technology Park, Baneasa Shopping City, Floreasca Offices, ERA Shopping Mall Iasi sau Oradea Shopping Mall.
Pana la sfarsitul acestui an britanicii vor sa angajeze 8-10 tineri absolventi de facultate, pe care sa-i "creasca". La nivel mondial Chapman Taylor are 11 birouri, din care doua la Londra. La inceputul acestui an au inaugurat sediul din Federatia Rusa. Forta de munca a firmei numara in prezent circa 460 de arhitecti, dintre care jumatate activeaza la birourile din Londra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO