Companii

Compania aeriană arabă Oman Air caută 50 de însoţitoare de bord la Cluj

Compania aeriană arabă Oman Air caută 50 de...

Autor: Laurentiu Cotu

19.03.2015, 16:37 714

Compania RSC Consulting, deţinută de Steluţa Racolţa, fost director general şi preşedinte al companiei de asigurări ARDAF, a demarat un program de recrutare a 50 de însoţitoare de bord pentru operatorul aerian Oman Air, din Orientul Mijlociu.

Selecţia candidatelor va avea loc mâine, la Cluj-Napoca, angajatorul oferind tinerelor un salariu mediu lunar cuprins între 1.200 şi 1.500 de dolari, transport gratuit către şi de la locul de muncă, cazare, asigurare medicală, asigurare în caz de accidente şi 36 de zile de concediu pe an, conform unui comunicat al companiei de recrutare RSC Consulting.

’’Cerinţele obligatorii pentru candidate sunt vârsta minimă de 23 ani şi maxim de 30 de ani, înălţime minimă 160 cm, greutate proporţională cu înălţimea, abilitatea de a înota, fluenţă în limba engleză, scris şi vorbit’’, a spus Steluţa Racolţa, director general RSC Consulting.

Compania RSC Consulting a derulat începând din 2013 mai multe evenimente de selecţie pentru însoţitoare de bord, fiind angajate până în prezent 42 de românce în cadrul companiei aeriene Fly Nas din Arabia Saudia, respectiv 29 de tinere pentru compania de aviaţie Gulf Air din Bahrain.

RSC Consulting este reprezentant în România al companiei internaţionale MECCTI Ldt., specializată în recrutare de personal pentru companiile de aviaţie din ţările din Orientul Mijlociu. Salariul unei însoţitoare de bord care lucrează pentru o companie din România începe de la 600-700 de euro, în timp ce în străinătate se poate ajunge şi la 3.000 de euro. Oman Air este compania naţională a statului Oman. Compania a fost înfiinţată în anul 1970, dar operaţiunile sub numele actual au început în 1993, după ce compania a fuzionat cu o divizie a Gulf Air. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO