Companii

Compania de logistică DSV Solutions vrea să ajungă la 80.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare. „La fel continuăm extinderea în Cluj şi Iaşi, unde deocamdată avem câte un birou de vânzări, dar dacă există cerere, putem investi şi în spaţii de depozitare.“

Compania de logistică DSV Solutions vrea să ajungă la...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

01.06.2017, 00:03 209

DSV Solutions are în plan să îşi crească în acest an suprafaţa de depozitare din Bu­cureşti cu 22.000 de metri pătraţi şi să ajungă astfel la 80.000 de metri pătraţi.

„Cea mai importantă parte a pla­nului de dezvoltare de anul acesta este creş­terea spaţiului de depozitare. Esti­măm că până la sfârşitul anului vom ajunge la o suprafaţă de depozitare în Bucureşti de 80.000 mp. Asta înseamnă un depozit nou pe care îl vom face foarte aproape de sediul principal, tot pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilo­metrul 23“, a declarat Sergiu Iordache, mana­ging director al companiei.

Anual, compania investeşte circa un milion de euro. În 2016, bugetul de in­vestiţii s-a îndreptat către echiparea noului spaţiu de 8.000 mp deschis în CTPark Bucharest în luna mai.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO