Constructii

NEPI şi Carrefour au luat circa 25 mil. euro de la BRD pentru mallul Ploieşti Shopping City

NEPI şi Carrefour au luat circa 25 mil. euro de la BRD...

Autor: Cristi Moga

23.07.2012, 11:44 1137

Fondul de investiţii NEPI şi divizia imobiliară a grupului Carrefour, dezvoltatorii centrului comercial Ploieşti Shopping City, au atras o finanţare de circa 26 de milioane de euro de la BRD pentru realizarea acestui proiect, a cărui finalizare este programată pentru sfârşitul acestui an.

Investiţia totală în realizarea acestui mall este de circa 65 de milioane de euro, iar creditul de la BRD acoperă aproximativ 40% din costuri, au anunţat reprezentanţii celor două companii. Restul investiţiei este acoperit din fondurile celor două companii.

Aceasta este una dintre cele mai importante finanţări imobiliare acordate anul acesta.

„Obţinerea finanţării proiectului este (...) un pas important în vederea deschiderii lui către public în noiembrie 2012”, a declarat Anca Damour, director al Carrefour Property România.

Mallul din Ploieşti, dezvoltat lângă actualul hipermarket Carrefour, va avea o suprafaţă închiriabilă de 55.000 de metri pătraţi şi peste 100 de magazine, printre care brandurile Inditex, H&M, Altex sau Orsay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO