Companii

Constructorul Cotroceni Park: In conditii de criza gasim mai usor muncitori

27.11.2008, 15:40 32

Compania israeliana de constructii Danya Cebus, parte a grupului Africa Israel, afirma ca in conditii de criza este mult mai usor sa gaseasca muncitori calificati, in conditiile in care au fost inchise mai multe santiere, iar unele proiecte imobiliare au fost amanate. "In prezent puteam negocia mai bine cu inginerii si cu muncitorii calificati, pe care in urma cu un an ii gaseam cu greu. Deocamdata noi nu am intampinat cazuri de amanari sau opriri ale proiectelor in care suntem implicati si vom continua lucrarile si pe timpul iernii", a declarat Arie Bercovich, CEO al Danya Cebus Rom, subsidiara locala a grupului Danya Cebus.

Portofoliul de contracte din Romania al companiei totalizeaza 250 de milioane de euro, din care 150 de milioane de euro reprezinta lucrarile pentru mallul Cotroceni Park din Bucuresti. Firma de constructii, infiintata anul trecut, mai construieste patru proiecte rezidentiale, care totalizeaza 1.500 de apartamente. "In prezent negociem alte doua contracte pentru constructia a 78, respectiv 260 de apartamente si speram sa semnam macar unul dintre acestea pana la sfarsitul anului", a declarat Nir Sirota, project manager departamentul rezidential in cadrul companiei. Compania si-a propus afaceri de 300-400 de milioane de euro in perioada 2010-2011 fata de nivelul estimat in acest an de peste 100 de milioane de euro si estimeaza pentru anul acesta o marja de profit de 10-15%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO